Over Motion in sync

In 2013 zag Motion in Sync het levenslicht. Na talloze geslaagde films en motion graphics producties (en een enkele mislukking - let's face it), is Motion in Sync vanaf 2018 een volwaardige zelfstandige BVBA met een nieuwe partner aan boord. Catena Company heeft veel ervaring in het geven van creatieve trainingen en workflowautomatisatie en we verwachten veel uit de bundeling van de krachten. Samen vormen we een team van gepassioneerde creatieve filmmakers, die u willen helpen om uw verhaal zo sterk mogelijk te brengen met een zo groot mogelijke visuele impact.

We zijn gedreven door de visie om knappe films te maken, die inspirerend werken met een groots resultaat. Motion in Sync zal in de toekomst, door het verwerven van een apart design- en salesteam, nog betere filmproducties kunnen opleveren.
En als u zelf aan de slag wil gaan met film en video, kunnen we u ook verder helpen. Vanuit Catena Company bieden we creatieve trainingen aan rond video en motion graphics en consultancy omtrent workflowautomatisatie. En als u na een opleiding een project hebt dat alsnog uw petje te boven gaat, komen we u graag verder helpen.

Like