Blog

5 tips om je video strategie uit te werken

Voel jij ook die kriebels? Je volgt andere bedrijven die iets vergelijkbaar doen als jij en je ziet op hun sociale media pagina meer en meer filmpjes opduiken. Vervolgens schakel je de regionale televisie aan en daar zie je een korte infomercial van diezelfde concurrent. Je weet dat het moment aangebroken is om mee op de trein te springen van bewegende beelden in je marketing strategie maar je hebt geen idee om eraan te beginnen. Dat video belangrijk is geworden, daar ben je je van bewust, maar hoe werkt dat nu allemaal? Hoe werkt een video strategie? Welke videos heb je nodig? En kan je daar zelf mee aan de slag of niet?

Hieronder vind je 5 tips om je alvast in de juiste richting te zetten:

Trends en nieuwigheden op IBC 2018

IBC, de grootste beurs in Europa voor iedereen die met filmproductie bezig, is net afgelopen.  Vier dagen lang zijn er allerlei nieuwigheden en innovaties getoond die de hele markt bestrijken. In dit artikel wil ik mijn persoonlijke bevindingen kort neerschrijven vanuit het perspectief van een filmprofessional die hoofdzakelijk bedrijfsfilms voor brandowners maakt. Meer dan een volledig overzicht, is dit artikel een persoonlijke reflectie op hoe ik dit jaar IBC beleefd hebt. Ik beschrijf een aantal trends en nieuwigheden 

Catena Company is op zoek naar een creatieve digital marketing verantwoordelijke

 Catena Company is op zoek naar een creatieve digital marketing verantwoordelijke om onze groeiende organisatie te versterken.

Online en social media is jouw passie, je volgt de ontwikkelingen op de voet en bent als eerste op de hoogte van de nieuwe digitale en communicatietrends (social mobile, content marketing, personalisation, SEO, SEA, Google Analytics …)

Welkom op onze nieuwe site!

Vijf jaar geleden zag Motion in Sync het levenslicht. Na talloze geslaagde films en motion graphics producties (en een enkele mislukking - let's face it), staat Motion in Sync aan de vooravond van een nieuwe stap in haar evolutie. Het heeft even geduurd, maar Motion in Sync in nu een volwaardige zelfstandige BVBA met een nieuwe partner aan boord. Catena Company heeft veel ervaring in het geven van creatieve trainingen en workflowautomatisatie en we verwachten veel uit de bundeling van de krachten. 

Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Je kan op elk moment uitschrijven. Bij inschrijving ontvang je meteen een gratis gids met daarin onze 50 beste film- en editing tips!